Pärskeen purjehdusten varaus nyt helpompaa

Purjehdusakatemia Pärskeellä on nyt uusi varausjärjestelmä, jonka kautta onnistuu muutamalla klikkauksella purjehdusretkien varaus, ilmoittautuminen Starttikursseille ja Maanantaipurjehduksiin sekä veneen vuokraus omiin purjehduksiin, kun taidot sen sallivat. Retkiä varattaessa uutta on se, että vapaita aikoja voi nyt selata nettisivuilta.

Varausjärjestelmä on linkitetty kuhunkin tuotteeseen. Suoraan varaussivulle pääsee tästä linkistä:www.varaaheti.fi/parske. Järjestelmän toimittaa turkulainen Digital Booker Oy. Rekisteröityminen sivustollemme ei ole välttämätöntä, mutta suositeltavaa erityisesti usein venettä lainaaville tai Maanantaipurjehduksissa kävijöille. Rekisteröityminen nopeuttaa ilmoittautumista varsinkin kännykällä, jos laitteen selain muistaa kirjautumisen.

Maanantaipurjehduksiin on tähän asti ilmoittauduttu Nimenhuuto.com-palvelun kautta. Palvelu ei ole enää käytössä, vaan oman venepaikkasi iltatreeneihin voit varata suoraan tästä linkistä. Pärskeen purjehduskausi jatkuu ainakin lokakuun alkuun asti. Elokuun lämpimät säät lupaavat mainiota syyspurjehduskeliä syyskuulle, jolloin on vielä erinomainen ajankohta viedä omat työkaverit tai asiakkaat purjehtimaan tai kehittää omaa purjehdustaitoaan aktiivisesti veneillen.

Särkällä nähdään!