Pärskeen kesätreenit 2018

Varaa paikka

Maanantaisin klo 17-20 Särkällä. Ursulan laiturilta klo 17:00 lautalla saareen.

Kertamaksu: 30 euroa (ei sisällä lauttamaksua Särkälle)

Pärskeen kesätreeneissä treenataan veneenhallintataitoja. Jokainen purjehtija pääsee treenaamaan omia kehityskohtiaan ja ylläpitämään esimerkiksi starttikurssilla hankittua purjehdusosaamista. Kouluttaja on kesätreeneissä veneessä mukana.

Ilmoittaudu kesätreeneihin yllä olevan linkin kautta. Jos olet tulossa mukaan ensimmäistä kertaa, ole yhteydessä Pärskeen kouluttajaan Vertti Niemeen (+358 40 512 7500)

Kesäpurjehduksia järjestetään heinä-elokuussa joustavasti treeniryhmäläisten aikatauluihin sopivasti. Vahvistetut treenikerrat näkyvät varauskalenterissa.

Kertamaksut voi maksaa MobilePaylla tai laskulla kerran kuukaudessa.

Pärskeen Melges 24 -kisaryhmä

Pärskeen kisaryhmään haetaan uusia jäseniä! Melges 24:n kisamiehistön ihannepaino on enintään 375 kg, joka saavutetaan neljällä tai viidellä purjehtijalla.

Kilpaileminen ja kilpapurjehduksen harjoittelu on järisyttävän nopea tapa oppia lisää ja nostaa tasoaan purjehtijana. Kilpailutilanne ja pieni lisäjännitys tuovat motivaatiota ja tehoa suoritukseen veneessä. Koko miehistön tsemppaus ja erityisesti toisilta oppiminen parantavat myös kunkin omaa osaamista.

Kisaryhmään ovat tervetulleita kaikentasoiset purjehtijat starttikurssin juuri käyneistä raskaan sarjan Melges24-kisaajiin, joilta puuttuu oma venekunta. Ilmoittaudu kisaryhmään pääkouluttaja Vertti Niemelle (parske@parske.fi, 040 512 7500).

Veneen lainaus

Tuntihinta: 36 euroa

Starttikurssin käyneet tai muutoin todistetusti purjehdustaitoiset voivat vuokrata veneen omaan käyttöönsä. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti niille, jotka haluavat viedä kavereitaan vesille, treenata itsenäisesti tai lähteä Melges24-kisoihin.

Kysy lisää tästä mahdollisuudesta pääkouluttaja Vertti Niemeltä (040 512 7500).