Viikkopurjehdukset ja kisaryhmän treenit alkaneet Särkällä

Kevään ensimmäinen viikkopurjehdus Pärskeen veneellä purjehdittiin erinomaisessa säässä tämän viikon maanantaina 9.5. Neljän hengen miehistö sai pitkän talven jälkeen hyvin langan – tai ehkä paremmin köyden – päästä kiinni. Särkän eteläpuolella oli hyvä harjoitella vendat ja jiipit kuntoon hyvässä seurassa.

Tuulet olivat myös niin suotuisat, että kierros Pihlajasaaren ympäri sujui joutuisasti. Osa syy oli varmasti hyvin lentäneellä spinnaakkerilla, jonka osallistujat hallitsivat hyvänä tiiminä. Ilmoittaudu mukaan ensi kerralle ja katso lisää täältä: www.parske.fi/purjehdusakatemia

Niko vei kisatreeniryhmän vesille

Melges 24 on vilkas kilpailuluokka, ja siksi myös Pärskeellä pitää olla oma kisatiimi. Keskiviikkona 11.5. kisatreeniryhmä kokoontui ensi kerran. Kisaryhmä treenaa kipparikouluttajansa Niko Seppäläisen johdolla kevätkaudella viikoittain. Osatavoitteena on Melges 24-luokan Helsingissä purjehdittavat SM-kilpailut jo ensi kuussa 17.-19.6. Treenaaminen jatkuu tietysti tämän jälkeenkin syksyn kisoja silmällä pitäen.

Tiimi muodostuu Nikon lisäksi kolmesta naispurjehtijasta. Melgesin kisamiehistö on 4-5 henkeä, joten kisaryhmään mahtuu vielä yksi uusi purjehtija. Jos tiedät hyvän lisän tähän tiimiin, ilmianna hänet (itsesi) meille – minulle tai Nikolle.

/Vertti