Pärskeen kesäpurjehdusretki

60 

per henkilö

Varaa omalle porukallesi kevääksi kahden tunnin purjehdusretki merellisessä Helsingissä ketterällä purjeveneellä!

Varaa nyt
tuotetunnus (SKU) 021 Osasto:

Kuvaus
  • purjehdusta 1,5 tuntia
  • enintään 6 henkilöä
  • kelluntaliivit koko miehistölle
  • yhteysalusmaksu Särkälle Kaivopuistosta (4 min)
  • sis. alv. 24 %

Pärskeen kesäpurjehdusretki alkaa Särkän saarelta Kaivopuiston edustalta. Turvallisuuskoulutuksen jälkeen osallistujat pääsevät kokeneen kipparin kanssa purjehtimaan tukevaa ja ketterää Melges 24 -kevytkölivenettä Suomenlinnan ja muiden Helsingin edustan saarien ympärillä.

Kesäpurjehdusretki sopii kesäpäivän viettoon kenelle tahansa harmaanakin päivänä, koska vesillä sää on aina kaunis! Olitte sitten kaveriporukka tai työporukka, polttarien vietossa tai uusien maisemien nälässä, Pärskeen kesäpurjehdusretki sopii teille. Kesäpurjehdusretki tarjoaa paljon upeita valokuvia, aurinkoa ja kokemuksen, joka ei heti unohdu.

Yrityksille räätälöimme onnistuneita henkilöstö- ja asiakastapahtumia, joissa ryhmäytymis- tai tutustumistavoiteet saavutetaan takuuvarmasti ketterässä kevytköliveneessä. Ota yhteyttä ja kerro, millaisen tilaisuuden haluat järjestää!

 

Lisäpalvelut

  • Lisätunti vesillä 22 e/hlö
  • Pöytävaraus ravintola Särkänlinnaan 0e

Valitse haluamasi lisäpalvelut varausjärjestelmästämme:

Katso vapata aikoja

Neljä ohjelmavaihtoehtoa

Särkkä sijaitsee aivan merellisen Helsingin keskellä. Maisemapurjehdusretkellä rantaviivaa pitkin nähdään mm. Suomenlinnan merilinnoitus mereltä käsin, Helsingin siluetin kirkot ja korkeat rakennukset, Kaivopuiston rannan terassit ja kauniita pieniä saaria Helsingin edustalta.

Reitti valitaan sään ja tuulen suunnan mukaan, mutta reittitoiveen voi esittää kipparille ennen lähtöä tai jo etukäteen.

Helsinki sijaitsee aivan avomeren äärellä sellaisessa kohdassa rannikkoa, jossa saaristo on ohuimmillaan. Ulkosaaristokierroksella purjehdimme lähes koskemattomassa meriluonnossa Harmajan majakan ympäri ja luotojen ja saarien keskellä. Kaukana rannassa näkyy Helsingin siluetti.

Reitti valitaan sään ja tuulen suunnan mukaan, mutta reittitoiveen voi esittää kipparille ennen lähtöä tai jo etukäteen. Lisämaksusta myös pidempi purjehdus on mahdollinen.

Koulutuspurjehdus, jonka aikana ryhmänne purjehtii venettä täysin itse hyvän kouluttajan opastuksella. Parissa tunnissa jokainen pääsee ohjaamaan venettä, säätämään purjeita, roikkumaan laidan yli veneen tasapainottamiseksi ja saamaan tuntumaa purjehdukseen.

Saatte vastauksen mieltänne askarruttaneisiin kysymyksiin purjehduksesta ja veneilystä sekä altistutte purjehduskärpäsen puremalle. Jo kahdessa tunnissa saa hyvän otteen uudesta lajista.

Erilaistu ja tuo asiakkaasi Särkälle purjehtimaan tai löydä tiimillesi uusi vaihde purjehdusretkellä, jossa pääsette itse purjehtimaan yhdessä. Jos edellisistä vaihtoehdoista ei löytynyt osuvaa sisältöä tilaisuuteenne, niin voimme aina räätälöidä teille sopivan ratkaisun.

Leikkimielinen kilpailu, valitsemanne lähtö- ja rantautumispaikka tai isompi purjehdustapahtuma ovat kaikki järjestettävissä. Jälkipelit puidaan tietysti ravintola Särkänlinnassa tai saunassa.

Tämän helpommaksi vesille lähteminen ei tule! Nähdään Särkällä!

 


Arviot (0)

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Pärskeen kesäpurjehdusretki”