Pärskeen retket alkavat Särkän saarelta Kaivopuiston edustalta – tai juuri sieltä mistä itse haluat. Kesäpurjehdusretkemme on perinteinen tapa tutustua purjehdukseen ja nauttia meriluonnosta aivan Helsingin keskustan edustalla. Joku erikoisretkistämme voi olla juuri sitä, mitä itse haluat. Turvallisuuskoulutuksen jälkeen osallistujat pääsevät kokeneen kipparin kanssa purjehtimaan tukevaa ja ketterää Melges 24 -kevytkölivenettä Suomenlinnan ja muiden Helsingin edustan saarien ympärillä. Veneeseen mahtuu kipparin lisäksi enintään kuusi henkilöä.

Retkemme sopivat esimerkiksi kaveriporukoille, jotka haluavat kokeilla purjehdusta, lahjaksi ylioppilaalle, valmistuneelle, syntymäpäiväsankarille tai vaikka pienen yrityksen tyky-päivän kohokohdaksi. Retki voidaan toteuttaa mahdollisuuksien mukaan täysin osallistujien toiveiden mukaisesti. Voimme käydä katsomassa maisemia mereltä päin, kalastaa purjeveneestä, hakea vauhdin hurmaa, ottaa aurinkoa tai kiertää Harmajan majakka. Retki voidaan päättää saunaan Särkälle, Liuskaluodon Skiffer-ravintolaan pizzalle tai Lonnan saarelle yökerhoon. Kysy myös lisäpalveluistamme, kuten piknik-kori tai kuohuviinitarjoilu.

Tutustu eri retkivaihtoehtoihimme ja varaa omasi. Mikäli et löydä sopivaa, lähetä sähköpostia tai soita meille ja suunnitellaan teille sopiva retki. Tämän helpommaksi vesille lähteminen ei tule! Nähdään Särkällä!