Viikkopurjehdukset

Varaa paikka

Maanantaisin klo 17-20 Särkällä. Ursulan laiturilta klo 17:00 lautalla saareen.

10 kertaa: 265 euroa
Koko kausi (21 vkoa): 390 euroa
Kertamaksu: 29 euroa

Viikkopurjehdustunnit ovat helppoja kahden tunnin pituisia iltapurjehduksia, joilla pääsee treenaamaan omia kehityskohtiaan ja ylläpitämään esimerkiksi starttikurssilla hankittua purjehdusosaamista.

Kouluttaja on viikkopurjehduksilla mukana pitämässä huolta turvallisuudesta ja varmistamassa, että miehistö hallitsee veneen itsenäisesti. Viikkopurjehduksille pitää ilmoittautua ilmoittautumisjärjestelmän kautta, johon ylläoleva linkki vie.

Maanantaista 8.5.2017 alkaen viikkopurjehduksia järjestetään maanantai-iltaisin klo 17:00 eteenpäin. Tarpeen mukaan lähdemme vesille useamman kerran viikossa. Ilmoittautusjärjestelmästä löydät kulloisetkin purjehduskerrat, joille voit ilmoittautua mukaan. Purjehduskausi kestää touko-syyskuun (vkot 19-39) eli 21 viikkoa.

Kertamaksut voi maksaa MobilePaylla tai laskulla kerran kuukaudessa. Ilmoita ensimmäisen purjehduskerran yhteydessä, jos valitset maksaa kerralla 10 purjehduskertaa tai koko purjehduskauden.

Kertauskurssi toukokuussa 2017

Ilmoittaudu

Pe 12.5.2016 klo 17-20
Su 14.5.2016 klo 10-15

”Kumpi oli styyrpuuri ja kumpi oli paarpuuri? Vedettiinkö pinnasta jiipissä vai oliko se vendassa? Jos löysään skuuttia, hidastuuko vauhti? Mistä täällä nyt tuulee? Missä on puomiliikki!?”

Talven jälkeen tuntuman purjeveneeseen saa parhaiten purjehtimalla paljon. Kevätkausi aloitetaan Särkällä jo opitun kertaamisen merkeissä. Takana on pitkä talvi, joten jos kävit viime kesänä Starttikurssin, voit tällä kurssilla helposti palauttaa vanhan mieleen ja nostaa tasoasi edellistä kauttakin korkeammalle.

Kouluttajana kertauskurssilla toimii Vertti Niemi.

Kaksipäiväinen kertauskurssi järjestetään Särkällä Melges24-kevytköliveneellä

Hinta: 110 euroa

Kurssille otetaan mukaan neljä purjehtijaa.

Kertauskurssilla kerrataan osallistujien osaamistason mukaan veneenkäsittelyä eri vesiharjoituksin. Kertauskurssilta saa myös pohjan osallistua halutessaan kisaryhmään ja jatkokursseille.

Pärskeen Melges 24 -kisaryhmä

Melges 24 on virkeä kilpailuluokka Suomessa. Kansallisen tason ranking-kisasarja on yhdistetty Viron sarjan kanssa yhteiseksi kuuden osakilpailun sarjaksi, johon on avoin pääsy kaikille venekunnille. Purjehduskauden 2017 kohokohta on Helsingissä elokuussa järjestettävät luokan MM-kilpailut.

Pärskeen kisaryhmään haetaan uusia jäseniä!

Kilpaileminen ja kilpapurjehduksen harjoittelu on järisyttävän nopea tapa oppia lisää ja nostaa tasoaan purjehtijana. Kilpailutilanne ja pieni lisäjännitys tuovat motivaatiota ja tehoa suoritukseen veneessä. Koko miehistön tsemppaus ja erityisesti toisilta oppiminen parantavat myös kunkin omaa osaamista.

Kisaryhmään otetaan neljä tai viisi henkilöä. Toukokuun alusta heinäkuun alkuun kisaryhmä treenaa keskiviikkoisin, ja käy HSS:n keskiviikkokisoissa harjoittelemassa radankiertoa, miehistön yhteispeliä ja hakemassa venevauhtia. Loppukauden harjoittelusta ja kisoihin osallistumisesta päätetään kootun treeniryhmän mukaan.

Kisaryhmään ovat tervetulleita kaikentasoiset purjehtijat starttikurssin juuri käyneistä raskaan sarjan Melges24-kisaajiin, joilta puuttuu oma venekunta. Ilmoittaudu kisaryhmään pääkouluttaja Vertti Niemelle (parske@parske.fi, 040 512 7500).

Veneen lainaus

Tuntihinta: 36 euroa

Starttikurssin käyneet tai muutoin todistetusti purjehdustaitoiset voivat vuokrata veneen omaan käyttöönsä. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti niille, jotka haluavat viedä kavereitaan vesille, treenata itsenäisesti tai lähteä Melges24-kisoihin.

Kysy lisää tästä mahdollisuudesta pääkouluttaja Vertti Niemeltä (040 512 7500).

ursulan-laituri

Kuva_majakka